تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان وبلاگ
مخصوص استقلالی
ها و
آدرس
faghatesteghlali.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
+ تغییرات نسبت به بازی گذشته استقلال: ۱- تغییر در دفاع های کناری: فردین عابدینی و پژمان نوری از ابتدا به عنوان بک های راست و چپ قرار گرفتند و با این تغییر عمران زاده به نیمکت تبعید شد. ۲- خسرو حیدری به پستِ سابقش برگشت. ۳- محمد مهدی نظری فیکس شد.
- ترکیب ابتدایی فجر:
تیم فجر شهید سپاسی در صدد استفاده از سیستم و نحوه ی بازی سپاهان مقابل استقلال بود که نتوانست موفق شود که این موضوع می تواند دلایل مختلفی داشته باشد و مهمترینِ آنها عبارتند از :۱- فاصله ی زیاد بینِ تک هافبک دفاعی سپاهان و تک هافبک دفاعی فجر. ۲- نداشتن پیستون های هم تراز با سپاهان.
________________________________________
· * تک هافبک دفاعی بازی کردن سپاسی:
تک هافبک دفاعی بازی کردنِ فجر در این بازی به شدت به ضرر این تیم شد، به طوری که موقعیت های متعدد گل زنی به هافبک های استقلال داده شد که در این امر می توان به بهتر شدنِ عملکرد خط میانی آبی ها در اضافه شدن به حمله نیز اشاره کرد.
استقلالی ها تنها با یک پاس یا یک دریبل شاهد بوجود آمدنِ این فضاها می شدند. ________________________________________
* شیفت شدن های پیاپی مدافعان فجر:
در این صحنه مشاهده می شود که تمامی مدافعینِ فجر به یک طرف شیفت شدند که این می تواند خیلی خطرناک باشد و در ادامه، تصویرِ زیر حادث شد:
که در این عکس مشاهده می کنید نظمِ دفاعی تیم فجر به چه شکلی به هم ریخته است و سه بازیکن جلوی ۱۸ فجر کاملا آزاد هستند و می توانند از ارسال و یا توپ های دوم و سوم، به خوبی استفاده کنند. ________________________________________
* پرسینگ و تحت فشار گذاشتن:
در این تصویر مشاهده می شود که ۴ بازیکن استقلال، فضا را برای بازیکنِ صاحب توپِ فجر تنگ کرده اند و نکته ی دیگر عقب کشیدنِ کلانتری برای گرفتنِ توپ است که حکایت از قطع کردن ارتباط بین کلانتری و مدافعان و عسگر خانی است. ________________________________________
* سوئیپر یا اشتباه در آفسایدگیری:
در اکثر دقایق، این گونه صحنه ها مشاهده شد که یکی از مدافعان فجر عقب تر از سایر مدافعان بود. این کار می تواند به عنوان سوئیپر و یا به علت عدمِ اجرای صحیح سیستم ۴ دفاعه و پرکردنِ آفساید باشد. برای فهمیدن این قضیه باید بازی های بیشتری از فجر را بررسی کرد.
استفاده از سوئیپر در پشت ۴ مدافع قسمتی از سیستم کاتناچیو بود که در ایتالیا ایجاد شد. سوئیپر در پشت دفاع سعی می کند تا مهاجمانی را که از خط دفاعی گذشته اند مهار کند. این سیستم به وسیله تیم های ایتالیایی بازی می شد و گل زدن برای حریفان را بسیار مشکل می کرد.
در هر دو صورت این کار توسط فجری ها به خوبی انجام نشد و باعث آفساید گیری های اشتباه پی در پی توسط بازیکنان این تیم شد. ________________________________________
* کاور نشدنِ جلو ۱۸ استقلال:
فاصله ی زیادِ بین مدافعان و هافبک های استقلال و عدمِ فشار لازم، باعث به وجود آمدن فضای مناسب برای شوت زنی های بازیکنان فجر می شد که در تصویر نخست گلِ اولِ فجر به دست آمد و در تصویر دوم مشابه همان فضا مشاهده می شود که بازیکن فجر می توانست از توپِ دوم استفاده کند. ________________________________________
* ایراد در ساختارِ دفاعی استقلال:
استقلال بیش از آن که ایراد در نفرات تدافعی خود داشته باشد ایراد در ساختار دفاع تیمی خود دارد که در تصویر بالا نمونه ای از آن مشاهده می شود که منجر به بدست آمدنِ پنالتی به سود فجری ها شد. دلیل این امر را بیشتر می توان به مسائل بدنی بازیکنان نسبت داد. ________________________________________
* شماتیک ضربات نهایی استقلال:
استقلال در این بازی شوت های زیادی از پشت باکسِ جریمه ی فجر زد که می تواند به دلایل زیر باشد: ۱- برنامه ی استقلال برای شوت از راه دور. ۲- عقب کشیدن یک مدافع فجر(سوئیپر) و به تبع آن عقب کشیدن ناخواسته ی سایرِ مدافعین و هافبک دفاعی فجر و به وجود آمدن فضا. ۳- تک هافبک دفاعی بودن فجرسپاسی. ________________________________________
* توپ گیری استقلال از دقیقه ۷۲ به بعد:
در این تصویر مکان توپ گیری های استقلال از دقیقه ی ۷۲ به بعد است که استقلال تغییر سیستم داد و مشاهده می شود که توپ گیری استقلال نسبت به دقایق گذشته افزایش پیدا کرد.
یکی از این توپ گیری ها توسطِ محمدقاضی منجر به گلِ چهارم استقلال شد. باید توجه شود که هر چه این توپ گیری ها در یک سوم دفاعی تیمِ حریف انجام شود ارزش و تأثیر بیشتری خواهد داشت.
________________________________________
* نکات:
- نکته ای که باید از لحاظِ بدنی در این بازی به آن توجه کرد درک ظرفیت و توانِ بدنی بازیکنان از سوی کادر فنی استقلال بود که محدوده های زمانی معینی را برای افزایش فشار و متعادل کردن در نظر گرفته بودند که این کار در دو بازی گذشته با توجه به شرایط به وجود آمده در بازی انجام نشد.
- ضعف در دفاع چپ استقلال کاملا مشهود بود و بارها شاهد جا ماندن پژمان نوری بودیم.
- توجه ویژه به حرکات عرضی مهاجمان استقلال (مخصوصا محمد مهدی نظری) که باعث مارک شدن توسط فجری ها و به کناره کشیدن آنها و در نتیجه به وجود آمدن فضا برای هافبک های استقلال و اضافه شدن آن ها به فاز تهاجمی، شد.
- بهتر شدن عمل سابیده کردن توپ توسط مهاجمان استقلال نسبت به دو بازی گذشته که یکی از دلایل آن، استفاده ی فجر از یک هافبک تدافعی بود.
- نقطه ضعفِ دیگر استقلال در دفاع فاصله ی بین دفاع ۴ نفره استقلال با هم و عدمِ جای گیری مناسب هافبک های دفاعی بین این فضاها.
- در پنالتی به دست آمده به سود استقلال به ضرورت همکاری دو نفره میانِ دو مهاجم پی بردیم که در آنالیزهای گذشته اشاره شده بود.
- گل دوم فجر حاصل: ۱-ضعف دفاع چپ استقلال. ۲-همان طور که در نکات قبلی گفته شد فاصله ی زیاد بین ۴ مدافع استقلال و استفاده ی مهاجمان فجر از این منافذ بود. ۳-عدمِ نظم دفاعی. و البته در این گل باید به کار خوب فجری ها که در ابتدا شناختِ نقطه ضعف و سپس استفاده از آن است اشاره شود.
- حنیف عمران زاده چرا به زمین آمد؟ نخست برای تأثیر فوق العاده ی او بر روی موثر بودن در زدن توپ های اول که این کار را در زمین به خوبی انجام داد و سپس تشکیل مثلث سه نفره منتظری، حیدری و آندو تیموریان در جناحِ راست.
- در گل سوم استقلال دوباره عمل سابیده کردن مشاهده شد و همان طور که به خاطر دارید در بازی با گسترش فولاد نیز از همین عمل استفاده شده بود و فرهاد مجیدی به گل رسید. در این بازی نیز دوباره مشاهده شد که باید این کار را یکی از برنامه های استقلال برای رسیدن به گل محسوب کنیم.
- نکته ی کلیدی بازی:
همان طور که در آنالیز های گذشته گفته شد، در این شرایط زمانی استفاده از ۴ هافبک به نفع استقلال نیست و با آمدن فرهاد مجیدی به زمین، استقلال آرایشِ خود را تغییر داد به طوری که فرهاد مجیدی پشت سرِ دو مهاجم استقلال یعنی قاضی و نظری قرار گرفت و نتیجه ی این تغییر آرایش هم به ثمر رساندن دو گل برای استقلال بود.